Andrei Năstase vs Sergiu Sîrbu: Acuzaţii reciproce şi replici acide

Andrei Năstase vs Sergiu Sîrbu: Acuzaţii reciproce şi replici acide

Liderul Platformei „DA”, Andrei Năstase, şi deputatul PDM, Sergiu Sîrbu s-au acuzat şi s-au jignit reciproc pe platoul emisiunii „Moldova în direct” de joi seara de la postul public de televiziune „Moldova 1”, transmite IPN.

Andrei Năstase şi-a reiterat poziţia că nu va da curs invitaţiei speakerului Andrian Candu pentru întrevederea de vineri dimineaţa. „Noi am înaintat un ultimatum. Să vină în faţa poporului şi să spună ce are de spus”, a declarat Năstase.

Sergiu Sîrbu a spus că liderii opoziţiei urmăresc ale scopuri decât cele declarate. „Aceşti pretinşi lideri ai opoziţiei nu şi-au dorit niciodată un dialog cu putere a. Ei nu doresc nimic altceva decât să ajungă la treuca puterii. Pentru aceasta au întreprins o campanie fără precedent de denigrare şi demonizare a unei persoane. Cetăţenii trebuie să vadă care este adevărata lor faţă”, a declarat deputatul.

Liderul PPPN, Renato Usatîi, în cadrul unei intervenţii telefonice, a acuzat PDM că în 2014 l-a scos din cursa electorală şi că a îngenuncheat poporul. Usatîi a mai comunicat că Banca Naţională a emis la indicaţia liderilor PDM hârtii de valoare de o sută de milioane de dolari, iar oamenii de afaceri vor fi impuşi să le procure.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *