AVERTISMENTUL LIBERALILOR: DACĂ SE VA ÎNTÎMPLA ASTA, NU VOM EZITA SĂ NE RETRAGEM!

AVERTISMENTUL LIBERALILOR: DACĂ SE VA ÎNTÎMPLA ASTA, NU VOM EZITA SĂ NE RETRAGEM!

Le-am spus-o clar și răspicat și partenerilor de guvernare, în momentul în care lucrurile nu se vor schimba, în momentul în care vor exista mișcări de trișare, partidul nostru nu va ezita să se retragă dintr-o construcție care nu va mai răspunde dezideratelor pentru care a fost creată. Declaraţia a fost făcută de ministrul Mediului, liberalul Valeriu Munteanu, în cadrul unui interviu pentru „Radio Chişinău”.

Întrebat cum îşi vede Partidul Liberal, rolul său în noua majoritate parlamentară, Valeriu Munteanu a spus: „Cum a fost și pînă acum: incomozi, intransigenți.. Și, dacă vreți, am încercat întotdeauna să fim obrazul guvernării, obraz peste care s-a lovit din păcate și acest lucru îl vom face și în continuare. Vom depune efortul pentru ca lucrurile să se miște în direcția pozitivă”.

În același timp, el s-a arătat convins că „toată lumea din această guvernare va munci ca niciodată pentru ca lucrurile să se îndrepte în bine în Republica Moldova”.

„Noi am fost întotdeauna, de la 2009 încoace în coaliție cu Partidul Democrat și cu Partidul Liberal Democrat, așa cum sîntem și acum. Cei 14 comuniști care au ieșit din Partidul Comuniștilor se înrolează în Partidul Democrat. La ei în partid mai este și un deputat care a fost ales și pe alte liste, a Partidului Socialiștilor. Este o opțiune a lor, oamenii au venit către idealurile și către dezideratele noastre, nu noi liberalii către dezideratele lor și aceasta este o deosebire foarte mare. În același timp, avem mai mulți deputați liberal-democrați și sînt absolut sigur că cei care, din păcate, au rămas în Partidul Liberal Democrat se transformă într-un fel de sectă care face mai mult rău decît bine Republicii Moldova”, a declarat ministrul.

 

http://tribuna.md/2016/01/25/avertismentul-liberalilor-daca-se-va-intimpla-asta-nu-vom-ezita-sa-ne-retragem/