„Este dl Plahotniuc candidatul PD?”

„Este dl Plahotniuc candidatul PD?”

„Vă asigur, PD va înainta un candidat absolut integru la funcţia de premier şi nu va plana niciun fel de suspiciuni de corupţie. Şi dl preşedinte nu va avea niciun motiv să refuze acel candidat. Daca va fi nevoie, voi veni şi cu probe în acest sens”, a declarat ieri fruntaşul democrat Sergiu Sîrbu la emisiunea In profunzime de la PRO TV:

Întrebat de moderatoare dacă „Este dl Plahotniuc acest candidat?”, Sergiu Sîrbu a menţionat „Vom vedea în următoarele doua zile”.

sergiu_sirbu_arena

Totuşi, fruntaşul democrat nu a ezitat să-l apere pe Vlad Plahotniuc. „ Închipuiţi-vă o campanie de 5-6 ani, regizată, finanţată la greu din bani, ştim noi de unde, 5-6 ani de manipulare, de minciună, 5-6 ani de o campanie care este absolut evident că pe oricine poţi să-l murdăreşti din cap până-n picioare.”, a spus Sîrbu.

Totodată, democratul a îndemnat presa să înceteze „cu această comandă de denigrare a unei persoane, intenţionat, fără probe, pentru a construi o anumită aură negativă”.

Reamintim că președintele Nicolae Timofti a avut ieri consultări parlamentare în vederea desemnării unui candidat la funcția de prim-ministru. La consultări, președintele Timofti a solicitat ca asupra candidatului la funcția de prim-ministru să nu planeze suspiciuni de corupție.

Totodată, ieri seara liderul Partidului Nostru Renato Usatîi a postat o înregistrare video pe contul său de Facebook, în care afirmă că, în cadrul consultărilor cu şeful statului, democraţii ar fi propus candidatura lui Vlad Plahotniuc, însă Nicolae Timofti nu ar fi de acord.

http://www.moldova.org/este-dl-plahotniuc-candidatul-pd-iata-ce-a-raspuns-democratul-sergiu-sirbu/
Tagged with:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *