Ion Sturza adună propuneri pentru Programul Guvernului

Ion Sturza adună propuneri pentru Programul Guvernului

Candidatul desemnat la funcţia de premier şi echipa sa de voluntari au lansat un formular pe internet prin intermediul căruia adună propuneri pentru programul de guvernare, transmite IPN.

Ion Sturza scrie că îi îndeamnă pe toţi să vină cu idei de acţiuni concrete pe care Guvernul să le implementeze. „Consider că fiecare cetăţean are dreptul să vină cu propriile viziuni şi propuneri care să poată să se regăsească pe agenda Guvernului. Vă rog să descrieţi propuneri clare de politici pe domenii pe care să le elaboreze şi realizeze executivul”, se menţionează în mesajul de însoţire.

Toate viziunile vor fi sistematizate şi incluse în sinteza de propuneri pentru Programul de Activitate a Guvernului. Un grup de voluntari din societatea civilă s-a oferit să selecteze propunerile. „Cred că numai prin transparenţă maximă şi implicare cât mai largă vom salva Republica Moldova”, a încheiat candidatul.

Formularul poate fi accesat la această adresă. Textul maxim al unei propuneri este de 1000 de caractere.

Ion Sturza a fost desemnat la funcţia de premier de către preşedinte pe 21 decembrie. Acesta trebuie să se prezinte în Parlament, până pe 4 ianuarie inclusiv, de unde să ceară vot de încredere pentru program şi echipa executivului.

http://www.ipn.md/ro/politica/73817

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *