Liderii aliantei ca cele trei maimute – unul se face ca nu vede, altul ca n-aude

Liderii aliantei ca cele trei maimute – unul se face ca nu vede, altul ca n-aude

Oligarhii de la guvernare fac un joc cinic pe spatele poporului RM. Agricultorii stau fără subvenții, cetățenii cu tarifele majorate, țara este în criză deplină, situația economică este una foarte dificilă, iar liderii alianței se piaptănă unul pe altul să vadă care e mai deștept. Astfel de declarații a făcut astăzi în cadrul unei conferințe de presă președintele Partidului Socialiștilor Igor Dodon, relatează Actualități.md.

Dodon a comparat liderii AIE-3 cu trei maimuțe, «unul se face că nu vede, altul n-aude, dar celălalt nu poate vorbi».

Ghimpu se face că nu vede nimic. Anterior spunea că s-au furat miliarde acum deja spune că nu s-au furat. Principalu trebuia nepotu să fie primar, mai mult nimic nu-l interesează. L-a pus pe nepot împreună cu Plahotniuc primar – și gata tot  îi normal”, a declarat liderul PSRM.

Socialistul menționează că cel care se face că n-aude este Vlad Filat. “Lui Filat îi arestează rudele, acestea plîng se jăluie da el principalul să fie prim-ministru”, conchide Dodon.

Igor Dodon a subliniat că cea dea treia maimuță care se face că nu poate vorbi – este Vlad Plahotniuc. “Vladimir Plahotniuc care tace și face, i-a pus pe toți în genunchi. Pe de o parte pe dreapta i-a pus pe toți în genunchi, și pe Filat  și pe Leancă, proiectul lui Plahotniuc împotriva lui Filat și pe Ghimpu, pe care mai întîi i-a dat drumul împotriva Platformei “DA”, și acuma îl utilizează în coaliție. Și pe stînga pe Vladimir Voronin care începînd cu 2014 face toate indicațiile lui Vlad Plahotniuc”, mai aduagă socialistul.

Potrivit lui Dodon unica formațiunea din parlament care nu este controlată de Plahotniuc este Partidul Socialiștilor.

De aceea încearcă să ne rupă. Vreți să ne bateți, faceți-o în continuare! Dar noi n-o să ne prefacem în a patra maimuță care nici nu vede, nici nu aude și nici nu vorbește”, a concluzionat Igor Dodon.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *