LIDERUL PARTIDULUI NOSTRU, Renato Usatîi A CERUT DEMISIA PRIMARULUI DE FĂLEŞTI

LIDERUL PARTIDULUI NOSTRU, Renato Usatîi A CERUT DEMISIA PRIMARULUI DE FĂLEŞTI

Demisia benevolă a primarului din Făleşti, Vladimir Rusu, a fost cerută de preşedintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, care s-a arătat dispus să finanţeze din surse proprii organizarea şi desfăşurarea unui scrutin nou.

„La Făleşti lucrurile nu stau chiar bine, vreau să-mi cer scuze faţă de toţi locuitorii oraşului pentru un primar care a câştigat cu sprijinul Partidului Nostru”, a spus Usatîi la adunarea coordonatorilor organizaţiilor raionale de partid şi a primarilor, desfăşurată zilele trecute.

Potrivit spuselor sale, partidul va reacţiona foarte dur în cazul „situaţiilor incorecte, în care sunt implicaţi camarazii”.

„Când eu prin toată ţara lupt cu cazinourile, la Făleşti în secret este semnată permisiunea pentru deschiderea unei săli de jocuri de noroc. Când aflu că cuiva i se permite să intre în partea centrală a oraşului pentru semnătura primarului, iar la restul nu… Eu înţeleg clar că primarului în loc să rezolve problemele orăşenilor a decis să facă „business moldovenesc”, a menţionat Usatîi.

El a amintit activului partidului că nimeni nu are dreptul să facă ce vrea, cu atât mai mult dacă este vorba despre scheme de corupţie.

„Noi le vom da peste mâini şi eu nu voi admite ca oamenii să fie batjocoriţi în oraşele în care am fost crezuţi, în care am fost votaţi”, a conchis Renato Usatîi.

„INFOTAG” precizează: În week-endul trecut Usatîi a transmis 40 de mii de lei ostaşilor afgani din Bălţi şi Făleşti. Acesta ajută anual familiile soldaţilor decedaţi în Afganistan. În acest an la Bălţi el a oferit câte 2 mii de lei fiecărei familii.

Tagged with:

Related Articles

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *