Marian Lupu: Desemnarea lui Păduraru împinge ţara spre alegeri anticipate

Marian Lupu: Desemnarea lui Păduraru împinge ţara spre alegeri anticipate

Decizia preşedintelui Nicolae Timofti de a-l de desemna pe Ion Păduraru candidat la funcţia de prim-ministru împinge ţara spre alegeri anticipate. Declaraţia a fost făcută de către Marian Lupu, preşedintele PDM, într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii „Fabrika” de la postul de televiziune „Publika TV”, transmite IPN.

„Nu s-a discutat cu noi. Este o decizie surprinzătoare şi nu e pe înţelesul nostru. Cu puţin timp înainte am avut discuţii cu preşedinţia şi am fost invitaţi la reşedinţa prezidenţială pentru a discuta o altă candidatură. Însă la jumătate de drum am fost informaţi că situaţia s-a schimbat şi că a fost emis decretul”, a comunicat Lupu.

Liderul PDM a dat de înţeles că formaţiunea pe care o reprezintă nu va discuta cu noul candidat. „Acest candidat nu întruneşte voinţa majorităţii parlamentare şi mai există şi alte cusururi. Vom face o analiză serioasă şi vom reveni cu o declaraţie mai amplă, care nu va fi doar a PDM, ci a majorităţii parlamentare, care continuă să existe”, a declarat Lupu.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *