Năstase: Concurenți electorali cu Maia Sandu nu vom fi

Năstase: Concurenți electorali cu Maia Sandu nu vom fi

Liderul Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, salută decizia fostului ministru al Educației Maia Sandu de a lansa un nou proiect politic. Potrivit activistului, Sandu se numără printre puținele persoane integre care au dat dovadă de caracter, informează NOI.md.

„Venirea în politică a Maiei Sandu este salutată de noi. Anume de persoane ca Maia Sandu are nevoie politicul moldovenesc, care este complet discreditat. Susținem această inițiativă la fel cum am susține orice persoane care și-au demonstrat caracterul și integritatea. Sînt sigur că nu vom fi concurenți electorali cu dumneaei, pentru că avem aceleași obiective – aducerea țării pe făgașul normalității, depolitizarea instituțiilor de stat”, a menționat liderul „DA”.

„Categoric nu sîntem concurenți, Maia Sandu este binevenită pentru discuții. Sper că identificăm acțiuni comune”, a declarat, la rîndul său, vicepreședintele formațiunii, Alexandru Slusari.

Un alt vicepreședinte al Partidului, Stanislav Pavlovschi, a menționat că încă nu e clar cum va fi creată această nouă mișcare politică. „Trebuie să vedem ce pași vor fi întreprinși mai departe. Deocamdată a fost făcută doar o declarație, urmează să vedem ce stă în spatele acestei declarații”, a precizat Pavlovschi.

 

SURSA: NOI.MD

Related Articles

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *