Operațiunile cu cardurile bancare emise de Banca de Economii S.A., Unibank S.A. și Banca Socială S.A. vor fi oprite, începând cu 9 octombrie 2015

Operațiunile cu cardurile bancare emise de Banca de Economii S.A., Unibank S.A. și Banca Socială S.A. vor fi oprite, începând cu 9 octombrie 2015

Operațiunile cu cardurile bancare emise de Banca de Economii S.A., Unibank S.A. și Banca Socială S.A. vor fi oprite, începând cu 9 octombrie 2015, ora 21.00, anunță un comunicatb de presă emis de Banca Națională a Moldovei.

Operațiunile cu cardurile bancare emise de cele trei bănci sub administrare specială, oprite. Foto: vybor.md

Oprirea operațiunilor cu cardurile bancare emise de Banca de Economii S.A., Unibank S.A. și Banca Socială S.A., are loc în cadrul acțiunilor de pregătire pentru retragerea licențelor celor trei bănci, scrie Realitatea.md.

«Soldurile neutilizate din conturile de carduri, împreună cu depozitele la vedere și cele la termen ale persoanelor fizice și juridice de la băncile sus-menționate, vor fi transferate în mod centralizat la alte bănci, cu păstrarea condițiilor din contractele de depozit existente», este specificat în comunicat.

BNM anunță că informația referitoare la băncile destinatare va fi pusă la dispoziția clienților Băncii de Economii S.A., Unibank S.A. și Băncii Sociale S.A. prin subdiviziunile teritoriale la care sunt deserviți și prin mass-media.

«Deținătorii de carduri emise de Banca de Economii S.A., Unibank S.A. și Banca Socială S.A. sunt rugați să se asigure cu mijloacele bănești necesare înainte de blocarea cardurilor emise de aceste bănci», mai scrie în comunicat.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *