Președintele Parlamentului European, Martin Schulz: „Republica Moldova are nevoie de un Guvern stabil, pentru a reduce dependența energetică a țării”

Situația politică din Republica Moldova, agenda de reforme, securitatea energetică, parcursul european al țării noastre au fost principalele subiecte discutate în cadrul întrevederii de ieri a Speakerului Andrian Candu cu Președintele Parlamentului European, Martin Schulz, transmite MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

Președintele Parlamentului European s-a arătat îngrijorat de evoluțiile din Republica Moldova și a îndemnat clasa politică de la Chișinău să găsească soluții pentru învestirea unui Guvern sprijinit de o coaliție parlamentară durabilă. „Republica Moldova are nevoie de un Guvern stabil, pentru a reduce dependența energetică a țării”, a subliniat Martin Schulz.

Președintele Parlamentului Andrian Candu a dat asigurări că la Chișinău se caută soluții pentru formarea unei noi majorități parlamentare stabile și învestirea unui Guvern capabil să-și asume reforme dureroase, dar necesare.

http://www.moldpres.md/news/2015/11/18/15007897

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *