Traian Băsescu aruncă bomba: „SLUGOII lui Plahotniuc din România să nu mă facă să vorbesc!”

Fostul preşedinte român, Traian Băsescu, a avut o intervenţie incredibilă privind legăturile dintre anumiţi oameni politici din România şi oligarhul Vladimir Plahotniuc. 

„Sunt constrâns de legea care nu-mi permite, ca fost şef al statului, să divulg secrete pe care le-am aflat când ocupam funcţia. Dar s-ar putea ca, pe fondul agravării situaţiei din Moldova, în interesul ţării, să renunţ la aceste obligaţii. Îi avertizez acum pe slugoii lui Plahotniuc din România, la oamenii politici mă refer, să-şi ia labele de pe el! Ştiu cine a mâncat din mâna lui Plahotniuc din România şi cine mănâncă şi acum. Încetaţi cu susţinerea lui Plahotniuc în România. Punct!”, a tunat fostul preşedinte al României, la un post TV de la Bucureşti.

Întrebat la cine se referă, acesta a recunoscut că este vorba despre politicieni, în primul rând. „Totul are o limită. O Moldova destabilizată de Plahotniuc înseamnă un risc de securitate naţională pentru România”, a adăugat Băsescu, scrie comisarul.ro.

Tot fostul preşedinte Băsescu a transmis joi seara şi un mesaj pentru Platforma Demnitate şi Adevăr, sfătuindu-i pe liderii mişcării să se distanţeze de poziţiile lui Dodon şi Usatîi, pe care îi acuză că vor instabilitate, „pentru că numai aşa pot să-şi păcălească electoratul”. Băsescu susţine că platforma DA are nevoie de câteva luni de respiro, în care să se poată transforma în partid politic.

http://jurnal.md/

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *