Usatîi: Plahotniuc și Filat au stabilit „pace” în izolatorul CNA

Usatîi: Plahotniuc și Filat au stabilit „pace” în izolatorul CNA

Fracţiunea PLDM din Parlament va vota candidatura lui Vlad Plahotniuc la funcţia de premier, iar lui Vlad Filat i se vor scădea 7-8 ani de puşcărie. La o astfel de tocmeală s-ar fi ajuns în cadrul unei vizite pe care omul de afaceri i-ar fi făcut-o, în izolatorul CNA, fostului premier, susţine preşedintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, într-un filmuleţ publicat azi dimineaţă pe contul său de Facebook.

Asta în condițiile în care procurorii i-au înaintat deja învinuirea lui Vlad Filat, iar probele din dosar, care i-au fost prezentate, ar demonstra că el ar fi furat peste un miliard de lei.

Usatîi mai spune că vicepreședintele PLDM, Valeriu Streleț se împotrivește acestei decizii și insistă pe ideea că PLDM nu-l va vota pe Plahotniuc — prim-ministru.

Vom aminti că joi, Vlad Filat a fost mutat pentru două zile în izolatorul CNA pentru a face cunoștință cu dosarul său, dar și pentru ca procurorii să simplifice acțiunile procesual-penale, care urmează procedural după înaintatea învinuirii. Vlad Filat este învinuit de trafic de influență și corupere pasivă, infracțiuni pentru care riscă până la 15 ani de închisoare.

http://deschide.md/ro/news/politic/22618/Usat%C3%AEi-Plahotniuc-%C8%99i-Filat-s-au-%C3%AEnt%C3%A2lnit-%C3%AEn-izolatorul-CNA.htm

Related Articles

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *